. borongan 2022 Vérsi peuntas laut Dongfeng Forthing T5EVO diobral Produsén jeung merek |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

2022 Vérsi peuntas laut Dongfeng Forthing T5EVO Sale

Mimiti, hayu urang ngobrol ngeunaan nami T5 EVO.Dina industri otomotif, nalika "EVO" disebatkeun, sadaya pikiran jalma henteu mikirkeun sababaraha loafers.Nanging, dina T5 EVO, produsén nyatakeun yén tilu hurup ieu ngagambarkeun Évolusi, Vitalitas sareng Organik masing-masing.Janten, entong dikaitkeun sareng pamaén pagelaran éta.Dina hidayah ti brand-anyar "dinamika Fengdong" konsép desain, beungeut hareup mobil anyar ngagunakeun angka nu gede ngarupakeun elemen bionik singa, nu pinuh ku tegangan.


Fitur

T5 T5
kurva-img
  • Pabrik ageung sanggup
  • kamampuhan R&D
  • Kamampuh Marketing Luar Negeri
  • Jaringan jasa global

Parameter utama modél kendaraan

    Modél

    1,5TD / 7DCT
    Tipe ekslusif

    Awak
    L*W*H

    4565 * 1860 * 1690 mm

    Jarak kabayang

    2715 mm

    Hateup awak

    Hateup awak
    (Lawang Panorama)

    Jumlah lawang (potongan)

    5

    Jumlah korsi (a)

    5

    Mesin
    Jalan jalan

    Miheulaan hareup

    Merk mesin

    Mitsubishi

    émisi mesin

    Euro 6

    modél mesin

    4A95TD

    Pindahkeun (L)

    1.5

    Métode asupan hawa

    Turbocharged

    Max.speed (km/h)

    195

    Daya dipeunteun (kW)

    145

    laju kakuatan dipeunteun (rpm)

    5600

    Torsi maksimum (Nm)

    285

    Laju torsi maksimum (rpm)

    1500~4000

    Téknologi mesin

    DVVT+GDI

    Bentuk suluh

    béngsin

    Label suluh

    92 # jeung luhur

    Métode suplai suluh

    Suntikan langsung

    Kapasitas tanki bahan beuleum (L)

    55

    Gearbox
    transmisi

    DCT

    Jumlah gears

    7

Konsep desain

  • 2022-Overseas-Vérsi-Dongfeng-Forthing-T5EVO-Sale1

    01

    Éndah tetempoan

    The trapezoidal blackened grille kalawan sungut badag ngalobaan fangs dina dua sisi, sarta lampu jauh jeung deukeut tina headlights pamisah anu cleverly study di dinya, bari bagean luhur éta hiji lampu daytime ngajalankeun LED ngawangun kawas pedang.Ditambah sareng LOGO Singa anu énggal, upami T5 EVO mangrupikeun kinerja SUV, kuring yakin moal seueur jalma anu ragu.Desain samping ogé metot.

  • 2022-Overseas-Vérsi-Dongfeng-Forthing-T5EVO-Sale2

    02

    Interior

    Nalika anjeun asup kana mobil, mimitina, panon anjeun bakal katarik ku opat outlet AC buleud anu bentukna tong.Desain umum tina mobil kinerja ieu mimitina nyetél nada pikeun gaya interior T5 EVO, nu echoes exterior nu.Sajaba ti éta, kombinasi 10,25 inci instrumen LCD pinuh sarta 10,25 inci tampilan kontrol sentral ngajadikeun sakabeh wahana nuturkeun trend ayeuna dina konfigurasi téhnologi.

2022-Overseas-Vérsi-Dongfeng-Forthing-T5EVO-Sale4

03

Setir datar-handap tilu spoke

Tilu-spoke datar-handap setir ieu perforated dina dua sisi, nu ngajadikeun Pakem ngarasa kandel tur pinuh, sarta loba hiasan Chrome-plated mangpaatna pikeun tékstur hadé dina detil.

Rincian

  • Modeu Standar

    Modeu Standar

    T5 EVO boga tilu modus nyetir: ékonomi, standar jeung olahraga .Dina kaayaan nyetir urban, individu leuwih resep ngagunakeun mode standar.

  • Modél Ékonomi Puguh

    Modél Ékonomi Puguh

    Dibandingkeun jeung model ékonomi nu puguh, éta bisa nyadiakeun kaluaran kakuatan nu leuwih luyu jeung niat supir urang, sarta ngahindarkeun isin nu kandaraan hoream maju sanggeus enteng napak dina akselerator sanggeus lampu héjo hurung.

  • Olahraga Mode

    Olahraga Mode

    Tangtu, lamun rék ngalaman saeutik saeutik tina "EVO" pelesir di sakabeh wahana, teu mungkin-sanggeus pindah ka modeu olahraga, saraf wahana bakal leuwih ketat dina waktu ieu, sarta gearbox bakal. siap pikeun downshifting iraha wae.

video

  • X
    GCC Euro 5 suv T5 EVO

    GCC Euro 5 suv T5 EVO

    The trapezoidal blackened grille kalawan sungut badag ngalobaan fangs dina dua sisi, sarta lampu jauh jeung deukeut tina headlights pamisah anu cleverly study di dinya, bari bagean luhur éta hiji lampu daytime ngajalankeun LED ngawangun kawas pedang.