. Palayanan - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
lz_pro_01

Palayanan

Luar negeri Saatos-jualan Service

---Service Tenet: Nempatkeun konsumén salaku prioritas kami sarta sangkan aranjeunna mésér sarta ngagunakeun produk urang tanpa worries.
---Service Concept: Profesional, merenah tur luhur-efisien

outlet Pangropéa merenah

Outlet Service: >600;
Rata-rata radius jasa: <100km.

Reservasi Cukup Bagian

Sistem jaminan suku cadang tilu tingkat kalayan cadangan suku cadang 30 juta yuan.

Tim Service profésional

Pelatihan sertifikasi pra-padamelan pikeun sadaya staf.

Tim Rojongan Téhnologi jeung Teknisi Senior

Sistim rojongan teknis opat-tingkat.

Tanggapan Gancang tina Rojongan Service

Kasalahan umum: direngsekeun dina 2-4h;
Kasalahan utama: direngsekeun dina 3 dinten.

Jasa saatos-jualan sareng Gambar Latihan