. Borongan Anyar Cina Dongfeng Forthing Mobil Anyar Sedan S50 kalawan Smart Produsén Mobil kulawarga sarta brand |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

Anyar Cina Dongfeng Forthing Mobil Anyar Sedan S50 kalawan Smart Kulawarga Car

Mobil anyar boga desain net asupan hawa penetrating, headlights elang-panon, sarta gerakan penetrating sabudeureun, nu boga rasa visual alus, sarta mobil anyar ieu ogé dilengkepan lampu halogén.

Ti sisi, desain sakabeh wahana oge rada bisnis-kawas, kalawan estetika rarancang awak alus, a waistline penetrating sarta desain hub ngawangun petal.S50 ieusedanmangrupakeun sedan kompak, kalawan kabisat husus dina panjangna, rubak jeung jangkungna, nu masing-masing 4700mm, 1790mm sarta 1526mm, sarta wheelbase nyaeta 2.700 mm.Éta mangrupikeun sedan kompak kelas A +.


Fitur

S50 S50
kurva-img
  • Pabrik ageung sanggup
  • kamampuhan R&D
  • Kamampuh Marketing Luar Negeri
  • Jaringan jasa global

Parameter utama modél kendaraan

    Modél 1,5L / 5MT
    Tipe elit Tipe méwah tipe Super méwah
    Inpormasi umum
    Panjang * lebar * jangkungna (mm) 4700*1790*1526
    Jarak kabayang (mm) 2700
    Ruang Lingkup (L) 500
    Ruang tanki minyak (L) 45
    beurat curb (kg) 1280
    spésifikasi kakuatan
    Modél mesin 4A91S
    Pindahkeun (L) 1.499
    Jenis gawé Hawa alam
    Daya (kW/rpm) 88/6000
    Max.torsi (N·m/rpm) 143/4000
    Cara téknis MIVEC
    Max.laju (km/h) ≥165
    Konsumsi oli (L/100 km) 6.5
    Kotak gear 5MT

Konsep desain

  • 7

    01

    Mesin anu disedot sacara alami

    Sédan S50 dilengkepan mesin 1.6L naturally aspirated kalayan kode ngaran 4A92.

  • anyar-Cina-dongfeng-forthing-anyar-Mobil-sedan-S50-jeung-mobil-kulawarga-pinter-Rincian2

    02

    Data mesin ieu rata-rata

    Kalayan kakuatan maksimal 122 horsepower sareng torsi puncak 151N·m, anu cocog sareng transmisi manual lima-speed.

anyar-Cina-dongfeng-forthing-anyar-Mobil-sedan-S50-jeung-mobil-kulawarga-pinter-Rincian3

03

Ékonomi bahan bakar idéal

Konsumsi bahan bakar per 100 kilométer ngan 6,4 liter.Sedengkeun pikeun desain chassis, gantung non-bebas diadopsi.

Rincian

  • Éndah tetempoan

    Éndah tetempoan

    Mobil anyar boga desain net asupan hawa penetrating, headlights elang-panon, sarta gerakan penetrating sabudeureun, nu boga rasa visual alus, sarta mobil anyar ieu ogé dilengkepan lampu halogén.

  • Nyaman tur merenah

    Nyaman tur merenah

    Ti sisi, desain sakabeh wahana oge rada bisnis-kawas, kalawan estetika rarancang awak alus, a waistline penetrating sarta desain hub ngawangun petal.Sedan S50 ieu mangrupikeun sedan kompak, kalayan kabisat khusus dina panjang, rubak sareng jangkungna, masing-masing 4700mm, 1790mm sareng 1526mm, sareng jarak kabayang 2.700 mm.Éta mangrupikeun sedan kompak kelas A +.

  • Élmu jeung téhnologi hiburan

    Élmu jeung téhnologi hiburan

    Kanyataanna, desain bagian pungkur model anu luar biasa, kalayan pipa knalpot bilateral hiasan, buntut olahraga, lampu buntut jeung motong Chrome.Dina bagian bemper, supados langkung ningkatkeun rasa perbaikan, sedan S50 ieu ogé nganggo desain pelindung logam.

video

  • X
    Sédan S50

    Sédan S50

    Desain sakabeh wahana oge rada bisnis-kawas, kalawan estetika desain awak alus, a waistline penetrating sarta desain hub ngawangun petal.