. Borongan Dongfeng High Speed ​​jeung Desain Anyar Énergi Anyar MPV M5 Electric Car Ev Car pikeun Diobral Produsén jeung brand |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

Dongfeng High Speed ​​jeung Desain Anyar Énergi Anyar MPV M5 Electric Car Ev Car pikeun Diobral

Lingzhi M5 EV mangrupikeun kandaraan komersil listrik sadayana kalayan umur batre anu panjang.Anyar dirancang ku desainer awak profésional, éta modél panganyarna dina 2022. Brand ieu geus dipeunteun salaku kulawarga MPV, kalawan leuwih 1 juta pamaké 'mulut saksi.

Mibanda penampilan bisnis otentik, grille hareup ngawangun kilat dinamis sarta headlights domineering pamisah.

Mobil boga daya tahan anu panjang.Kapasitas batré 68 kWh, umur batre komprehensif 401KM, sistem ngerem calakan EHB.Mobil ieu ekonomis sareng hemat energi, sareng konsumsi listrikna per kilométer sahandapeun 0,1 yuan.


Fitur

M5 EV M5 EV
kurva-img
  • spasi super badag
  • Efisien jeung ekonomis
  • Nyaman nyetir

Parameter utama modél kendaraan

    Produsén Dongfeng
    tingkat sedengMPV
    tipe énergi listrik murni
    motor listrik listrik murni 122horsepower
    Rentang pelayaran listrik murni (km) 401
    waktos ngecas (Jam) ngecas gancang0.58Jam ngecas low13Jam
    ngecas gancang (%) 80
    Daya maksimum (kW) 90 (122Ps)
    torsi maksimum (N m) 300
    kotak gear Kendaraan listrik kotak gear laju tunggal
    panjangxlebarxtinggi (mm) 5135x1720x1990
    Struktur awak 4Panto7korsiMPV
    laju luhur (km/h) 100
    Konsumsi kakuatan per 100 kilométer (kWh / 100km) 16.1

Konsep desain

  • MPV-M5-detil8

    01

    Pabrik ageung sanggup

    Pabrik mobil panumpang, kamampuan taunan 400000 unit.
    Pabrik treuk komérsial, kamampuan taunan 200000 unit.
    fasilitas ngumpul modern & otomatis.

    02

    kamampuhan R&D

    Téknologi R&D ti Jepang.
    Insinyur R&D langkung ti 1000.

  • MPV-M5-detil2

    03

    Kamampuh Marketing Luar Negeri

    Di luhur 150 staf pamasaran profésional.
    15 kantor cabang di luar negeri.
    Operasi proyék CBU, CKD, IKD.

MPV-M5-detil3

04

Jaringan jasa global

Panutup langkung ti 35 nagara.
Nyadiakeun latihan jasa.
Panyimpen suku cadang.

Rincian

  • spasi super badag

    spasi super badag

  • Efisien jeung ekonomis

    Efisien jeung ekonomis

    Ngecas gancang dina 35 menit, konsumsi kakuatan per kilométer sahandapeun 0,1 yuan, sareng batréna dijamin salami 6 taun atanapi 600,000 kilométer.

  • Nyaman nyetir

    Nyaman nyetir

    Korsi panumpang nyaman, interior kulit pinuh lemes, variabel cross-bagian gantung pungkur nyaman, AC overhead sepi.

video

  • X
    Penampilan Usaha

    Penampilan Usaha

    Mibanda penampilan bisnis otentik, grille hareup ngawangun kilat dinamis sarta headlights domineering pamisah.