. Tur Pabrik - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
  • img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Sédan
  • img Van
lz_pro_01

Tur Pabrik

Pabrik bubuka

pabrik2

Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd diadegkeun dina 1954. Ti 1969 Ieu mimiti ngahasilkeun treuk.2001 mimiti ngahasilkeun MPV.Ayeuna perusahaan mangrupikeun perusahaan kelas munggaran Cina.Jumlah pagawé leuwih ti 6500, sarta wewengkon darat leuwih ti 3,500,000㎡.Panghasilan taunan parantos ngahontal 26 milyar yuan.Kapasitas produksina nyaéta 150,000 kandaraan komérsial sareng 400,000 kandaraan panumpang per taun.Cai mibanda dua merek utama, "Chenglong" pikeun kandaraan komérsial sarta "Forthing" pikeun kandaraan panumpang.Dumasar kana konsép "nyieun nilai pikeun konsumén jeung nyieun kabeungharan pikeun masarakat", Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd terus ngamekarkeun produk kualitas luhur jeung nyadiakeun layanan relevan.

Prosés manufaktur ngawengku stamping, assembly, las sarta palapis.Urang boast parabot beurat-tugas kawas 5000t stamping hidrolik, sarta ngahasilkeun pigura awak sorangan.Prosés assembly ngadopsi sistem kempelan jeung alokasi pikeun efisiensi tinggi jeung operasi tepat.Otomatis mékanis nepikeun na las anu diadopsi, kalawan rasio utilization robot nganiaya 80%.Prosés Cathodic EP diadopsi pikeun ngaronjatkeun daya tahan korosi awak, sarta rasio utilization of lukisan robot hits 100%.

Pabrik Gambar Pinuh

3(1)
3(2)
pabrik6
4(1)

Pabrik Mobil Témbongkeun

pabrik7
pabrik2
pabrik1
pabrik3

Bengkel Pabrik

pabrik5
pabrik7
pabrik4
pabrik8