. Ngeunaan Kami - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
lz_pro_01

Tentang Kami

Émbaran Dasar

Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd. minangka salah sahiji perusahaan skala nasional, mangrupikeun perusahaan terbatas otomatis anu diwangun ku Liuzhou Industrial Holdings Corporation sareng Dongfeng Motor Corporation. Dongfeng Chenglong" sareng merek kendaraan panumpang "Dongfeng Forthing" kalayan ampir 5,000 karyawan ayeuna, jaringan pamasaran sareng jasana aya di sakumna nagara, sareng produkna parantos diékspor ka seueur nagara di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul sareng Afrika.

+
Pangalaman
+
Méter pasagi
+
Pagawé
Ngeunaan1
KIRA14
Ngeunaan3
KIRA12

Nomer hiji

Salila 60 taun ngahasilkeun kandaraan jeung jalma ngadidik, adhering kana sumanget perusahaan tina "self strengthening, nyiptakeun kaunggulan jeung inovasi, ngabogaan hiji haté jeung hiji pikiran, ngawula pikeun nusa jeung bangsa", sasama pagawe ti generasi ka generasi. Generasi parantos kerja keras sareng nyiptakeun seueur "Nomer Hiji" dina sajarah industri mobil Cina ku karajinan sareng kesang:

  • Taun 1981, treuk solar ukuran sedeng munggaran di Cina dikembangkeun sareng diproduksi;dina 1991, treuk solar sirah datar munggaran ngagaduhan kaluar garis di Cina;
  • Dina 2001, kahiji domestik timer milik brand MPV "Forthing Lingzhi" dihasilkeun, nu ngadegkeun status parusahaan salaku "ahli manufaktur MPV";
  • Dina 2015, kandaraan komérsial tinggi-tungtung domestik munggaran "Chenglong H7" dirilis pikeun ngeusian celah di pasar kandaraan komérsial high-tungtung tina merek sorangan.

Generalisasi

-Dongfeng Motor Co., Ltd. nyaeta 75% milik Dongfeng Motor Co., Ltd. jeung Liuzhou Industrial Investment Co., Ltd. nyaeta 25%.

-Dongfeng Motor tiasa disusud deui ka 1954, kalayan sajarah 60 taun.

-Dina 2021, panghasilan operasi ngahontal 27.243 milyar.

Dongfeng Motor
%
Liuzhou Industrial
%

Dongfeng Motor ---- 4 dasar Dongfeng Grup

Dongfeng basis produksi kandaraan komérsial

Dongfeng basa produksi mobil panumpang

Panalungtikan brand bebas sarta base ngembangkeun

Dongfeng Asia Tenggara Ékspor Base

merek mobil panumpang: Dongfeng Forthing

gambar009

Merek kendaraan komérsial: Chenglong

gambar013

Lokasi

Dongfeng Motor aya di Liuzhou, kota industri penting di Guangxi.
Liuzhou mangrupikeun pangkalan industri panggedéna di Guangxi, sareng hiji-hijina kota di China anu ngagaduhan opat pangkalan produksi mobil.

Dongfeng Motor boga dua basa produksi.
1. Dasar kandaraan komérsial nyertakeun wewengkon 2.128 juta méter pasagi, kalawan kapasitas produksi 100.000 sedeng jeung beurat truk per taun;
2. Dasar mobil panumpang ngawengku wewengkon 1.308 juta méter pasagi, kalawan kapasitas produksi 400.000 kandaraan lengkep jeung 100.000 mesin per taun.

→ Guangxi nyanghareup Asia Tenggara tur mangrupakeun jembatan Dagang Bebas Cina-ASEAN.
→ Liuzhou jarakna kira-kira 150 kilométer ti Guilin di kalér-wétan, 250 kilométer ti Nanning di kidul-kulon, 400 kilométer ti Palabuhan Beihai, Palabuhan Fangchenggang jeung Palabuhan Qinzhou, sarta 460 kilométer ti Pingxiang Friendship Pass (Palabuhan Cina-Vietnam).

3_03

Luar Negeri Produk-panumpang Mobil

4_02

R & D jeung Manufaktur

Kamampuh R&D

Mampuh ngarancang sareng ngembangkeun platform sareng sistem tingkat kendaraan, sareng uji kendaraan;Sistem prosés pangembangan terpadu produk IPD parantos ngahontal desain sinkron, pamekaran sareng verifikasi sapanjang prosés R&D, mastikeun kualitas R&D sareng pondokkeun siklus R&D.

Kamampuhan Manufaktur

Kapasitas produksi taunan kendaraan komérsial nyaéta 100,000.
Kapasitas produksi mobil penumpang taunan nyaéta 400.000.
Kapasitas produksi taunan suku cadang KD nyaéta 30.000 set / set.