• img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Sédan
  • img Van
lz_car_03

ngeunaankahareup

Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd. minangka salah sahiji perusahaan skala ageung nasional, mangrupikeun perusahaan terbatas otomatis anu diwangun ku Liuzhou Industrial Holdings Corporation sareng Dongfeng Motor Corporation.Ngembangkeun merek kendaraan komérsial "Dongfeng Chenglong" sareng merek kendaraan panumpang Forthing

Tingali deui
  • m 2

    Luas lantai perusahaan

  • +

    Jumlah pagawé

  • +

    Pamasaran sareng nagara jasa

Naon customer hayang ngomong: