• img EV
  • img SUV
  • img Mpv
  • img Sédan
  • img Van
lz_pro_01

warta

  • Ékspor DFLZM Hit A New High!

    Ékspor DFLZM Hit A New High!

    Dina taun-taun ayeuna, perusahaan impor sareng ékspor parantos dina tahap kamekaran anu gancang, teras-terasan ngalanggar halangan sorangan sareng nyababkeun kejutan.Hatur nuhun kana usaha babarengan sadaya karyawan perusahaan impor sareng ékspor, jumlahna aya 22.559 mobil dijual f...
    Maca deui
  • SUV sadaya-listrik munggaran DFLZM diumumkeun

    SUV sadaya-listrik munggaran DFLZM diumumkeun

    SUV listrik munggaran Dongfeng Luzhou Motor Co., Ltd. diumumkeun Dina 24 Nopémber, Dongfeng Forthing ngayakeun konperénsi strategi énergi énggal, anu sanés ngan ukur ngaluarkeun strategi anyar "Fotosintétik Future" sareng téknologi anyar sapertos EMA- anyar. E platform arsitéktur ...
    Maca deui
  • Forthing U-Tour| |MPV munggaran anu nalukkeun peraturan anyar anu paling ketat dina sajarah édisi 2021

    Forthing U-Tour| |MPV munggaran anu nalukkeun peraturan anyar anu paling ketat dina sajarah édisi 2021

    Forthing U-Tour nantang peraturan C-NCAP édisi 2021 dina sagala arah Meunangkeun evaluasi bintang lima MPV munggaran kacilakaan C-NCAP asalna ti China Automotive Technology and Research Center Co., Ltd., anu disebut China Automotive Research Institute for pondok, sareng China Automotive R...
    Maca deui
  • Kumaha pasar kendaraan énérgi anyar Cina di 2022?

    Kumaha pasar kendaraan énérgi anyar Cina di 2022?

    Volume jualan kandaraan énergi anyar di Cina boga moméntum tumuwuhna alus, struktur produk tina pasar listrik murni ieu terus dioptimalkeun, sarta pangsa pasar plug-in ogé dina trend jang meberkeun expand.Based on ieu, Gaishi Automobile boga. diajar kendaraan énergi anyar domestik ...
    Maca deui
  • Kumaha Dongfeng Forthing ngalaksanakeun tugas anu mustahil?

    Kumaha Dongfeng Forthing ngalaksanakeun tugas anu mustahil?

    Numutkeun kabutuhan DONGFENG LIUZHOU MOTOR CO., LTD.tata produk, 81 garis B1 of Liuzhou Liuxin Auto Stamping CO., LTD garis las mobil panumpang kudu dibongkar jeung diwangun deui, sarta garis las B1 basajan kudu diwangun sakaligus pikeun minuhan kaperluan produksi paménta jualan....
    Maca deui
  • Kumaha Toko Gambar Dongfeng Forthing Ngahontal Terobosan Nol di Azerbaijan?

    Kumaha Toko Gambar Dongfeng Forthing Ngahontal Terobosan Nol di Azerbaijan?

    Dina Séptémber 2019, backstage situs web resmi luar negeri DFLZM nampi patarosan ti Azerbaijan.Ti saprak éta, DFLZM sareng Bapak Jalil ti Azerbaijan parantos ngamimitian usaha panjang salami 3 taun.Dina tanggal 28 Oktober 2022, Toko Gambar Dongfeng Forthing di Azerbaijan parantos dibuka lemes sareng sol...
    Maca deui
  • Pelopor nyimpen minyak, Lingzhi M5 nembongkeun kakuatan teuas nyimpen minyak.

    Pelopor nyimpen minyak, Lingzhi M5 nembongkeun kakuatan teuas nyimpen minyak.

    Kalayan harga minyak ngalayang dina tingkat anu luhur, seueur pamilik mobil mimiti "ningali minyak sareng ngahuleng".Tingkat konsumsi bahan bakar parantos janten faktor penting anu mangaruhan kana pilihan mobil konsumen.Salaku pelopor hemat suluh dina widang MPV komérsial, Lingzhi M5 ieu favored ku m...
    Maca deui
  • Sadaya-sawah model anu PK badag, Dongfeng Forthing kahiji cross-kandaraan test drive tantangan

    Sadaya-sawah model anu PK badag, Dongfeng Forthing kahiji cross-kandaraan test drive tantangan

    Sakumaha urang terang, uji drive mangrupikeun sorotan pamasaran merek mobil.Sanajan kitu, sapanjang, sanajan kagiatan test drive mobil geus dilaksanakeun dina sagala rupa cara, aranjeunna umumna dibandingkeun dina model sarua atawa model harga anu sarua, nu mindeng ngabalukarkeun titik nyeri tina formulir tunggal ...
    Maca deui
  • Naon warna mobil anyar Forthing?

    Naon warna mobil anyar Forthing?

    Anyar-anyar ieu, Dongfeng Forthing United Media ngaluncurkeun Forthing T5 EVO convertible ranger sareng Scissordoor ranger.Pamaké nyiptakeun skéma modifikasi, masing-masing, ngagunakeun unsur has tina mobil kinerja méwah méwah convertible sareng Scissordoor.Ngarobah 100.000 SUV kana sajuta sup...
    Maca deui
  • Kumaha kinerja DFLZM dina Panalungtikan Ilmiah?

    Kumaha kinerja DFLZM dina Panalungtikan Ilmiah?

    Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd., nyandak R&D Institute salaku pamawa panalungtikan ilmiah sareng inovasi.Institut R&D ngagaduhan langkung ti 1500 personel R&D full-time dina yurisdiksi perencanaan komoditi kendaraan komersial / panumpang, téknologi kendaraan komérsial / panumpang ...
    Maca deui
  • Kumaha nyandak misi kakuatan mobil dina prosés modernisasi Cina?

    Kumaha nyandak misi kakuatan mobil dina prosés modernisasi Cina?

    Ngahijikeun pikiran urang jeung sumanget Kongrés Partéi ka-20, sarta konsentrasi kakuatan urang dina tugas diatur ku Kongrés Partéi ka-20.Kusabab Kongrés Nasional Partai Komunis Cina ka-20 dilaksanakeun, kader sareng pagawé Perusahaan Dongfeng di anggota partéy gaduh komprehensif sareng ...
    Maca deui
  • Naon hartina laju penetrasi kandaraan énergi anyar ngaleuwihan 30%?

    Naon hartina laju penetrasi kandaraan énergi anyar ngaleuwihan 30%?

    Laju penetrasi ritel kandaraan énergi anyar ngaleuwihan 30%, nu hartina kandaraan énérgi anyar geus nyieun narabas komprehensif dina jualan kandaraan énergi anyar ékonomi jeung sedeng jeung badag, sarta ogé ngagambarkeun kinerja alus tina sagala jinis kandaraan énergi anyar dina. pasar....
    Maca deui