. Grosir Dongfeng Forthing Factory Direct U Tour Penjualan Anyar 2022 Desain Trendi Kulawarga Mpv Model Mobil Produsén sareng merek |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

Dongfeng Forthing Factory Direct U Tour Penjualan Anyar 2022 Trendi Desain Kulawarga Mpv Mobil Models

éstétika design aslina, subverting nilai fashion mobil kulawarga tradisional.Angin-braving grille hareup: A gradién bar nangtung kalawan rasa transisi rhythmic, kawas gelombang jeung ripples, nu endah tur unbelievable.Customized hareup grille lampu engapan: hareup dibédakeun lampu engapan grille, téhnologi jeung kualitas hirup babarengan, instan attracting attention.LED headlights: outline cahaya ngalir tur kalangkang ti sirah ka buntut, kayaning naga leaping kana laut, nu pisan dinamis.


Fitur

M4 M4
kurva-img
  • spasi korsi téh kantos-ngarobah, tur anjeun bisa ngarasakeun hirup kualitas.
  • Ngarasakeun kanyamanan sareng kualitas leapfrog.
  • Kuat, calakan, aman sareng nyaman.
  • kakuatan surging, kontrol beredar.

Parameter utama modél kendaraan

    Modél

    1,5TD / 7DCT
    Tipe méwah

    1,5TD / 7DCT
    Tipe ekslusif

    Awak

    L*W*H

    4850 * 1900 * 1715mm

    4850 * 1900 * 1715mm

    Jarak kabayang

    2900 mm

    2900 mm

    Struktur awak


    Awak hatchback-sarat (kalayan sunroof panoramik)


    Awak hatchback-sarat (kalayan sunroof panoramik)

    Jumlah lawang (potongan)

    5

    5

    Jumlah korsi (a)


    7 korsi, 2 + 2 + 3 perenah


    7 korsi, 2 + 2 + 3 perenah

struktur

  • Dongfeng Forthing Factory-Langsung-U-Tour-Penjualan-Anyar-2022 Trendi-Desain-Kulawarga-Mpv-Model-Mobil6

    01

    Panorama skylight ageung-ukuran-layar-tingkat

    Kalawan pintonan unobstructed sarta wewengkon transparan badag, brings pangalaman visual transparan sarta nyaman, sarta nawar pamitan ka rarasaan oppressive tina spasi sirah.

    02

    18 inci lima spoke seukeut olahraga hub

    Dumasar kana desain lima spoke, téhnologi motong rupa dua-warna, éta nyiptakeun tékstur logam eunteung-kawas.

  • Pabrik Dongfeng Forthing-Langsung-U-Tour-Penjualan-Anyar-2022 Trendi-Desain-Kulawarga-Mpv-Mobil-Model7

    03

    Buntut panto listrik induksi calakan

    Buntut lawang listrik induksi ngarah dina tingkat anu sarua, freeing leungeun jeung merealisasikan operasi sadaya-listrik dina sakabéh prosés.

Dongfeng Forthing Factory-Langsung-U-Tour-Penjualan-Anyar-2022 Trendi-Desain-Kulawarga-Mpv-Model-Mobil8

04

Wilujeng sumping lampu kaca spion exterior

Lampu proyéksi kaca spion logo merek hurung nalika kendaraan teu dikonci, sareng kaluar saatos muka panto sareng naék beus.Wilujeng sumping juragan sareng kulawarga pikeun ngamimitian perjalanan anu pikaresepeun.

Rincian

  • kakuatan surging, kontrol beredar.

    kakuatan surging, kontrol beredar.

    197 kuda tina kelas anu sarua boga kakuatan surging neneng.
    Top sapuluh kotak gear Magna di dunya.
    0.3Cd koefisien lalawanan angin panghandapna dina tingkat anu sarua.
    EMA Super kubus Modular Platform.

  • Kuat, calakan, aman sareng nyaman.

    Kuat, calakan, aman sareng nyaman.

    Aya 15 item dina tingkat L2 +, sistem bantuan nyetir calakan.
    Patalina hareup 4.0 Sistim calakan.
    parkir calakan otomatis.
    Gambar panorama 360°.
    Ngawas tanda vital jeung ngingetkeun barudak dina mobil.
    Dalapan airbags, sistem panyalindungan multi arah.
    360 ° struktur awak baja-kakuatan luhur.

  • spasi korsi téh kantos-ngarobah, tur anjeun bisa ngarasakeun hirup kualitas.

    spasi korsi téh kantos-ngarobah, tur anjeun bisa ngarasakeun hirup kualitas.

    3 rupa perenah korsi, langkung ti 10 jinis parobihan korsi, sareng bentuk korsi anu kantos robih dina tingkat anu sami.
    2900mm wheelbase pangpanjangna ti kelas anu sarua.
    40 spasi gudang humanized.
    Opat-bar korsi backrest dewan méja leutik.
    Kabéh 9 panganteur kakuatan sakabeh wahana ngagunakeun listrik dina sakabéh pamandangan.
    Leuwih ti sapuluh parobahan korsi.
    Batang rohangan super ageung.

video

  • X
    Forthing U Tour, Listing énggal

    Forthing U Tour, Listing énggal

    Éstetika desain asli, ngarobih nilai busana mobil kulawarga tradisional.