. Borongan Hot Jual jeung Murah Dongfeng EV S60 High Speed ​​​​Mobil Listrik jeung Mobil Listrik Ngecas Gancang pikeun Diobral Produsén jeung brand |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

Jual Panas sareng Murah Dongfeng EV S60 Mobil Listrik Kecepatan Tinggi sareng Mobil Listrik Ngecas Gancang pikeun Dijual

Mimitina, tina penampilan, beungeut hareupForthingS60 EV pisan stylish, basajan tur recognizable.Lajeng, desain lampu gede diadopsi, sarta gelar pangakuan pisan tinggi.Mobil ieu dilengkepan lampu daytime ngajalankeun LED, adjustment jangkungna lampu gede, lawang otomatis tur nutup, jsb Datang ka sisi awak mobil, ukuran awak mobil téh 4745MM * 1790MM * 1550MM.Mobil ngadopsi garis pinuh, sareng sisi mobil karasa tiis pisan.Kalayan ban témbok kandel ukuranana ageung, bentukna pikaresepeun.Di tukangeun mobil, bentuk sakabéh tinaForthingS60 EV buntut mobil echoes raray hareup, sarta taillights kasampak pisan stylish, beresih jeung refreshing.


Fitur

S60 S60
kurva-img
  • Éndah tetempoan
  • hiasan interior exquisite
  • Élmu jeung téhnologi hiburan
  • Nyaman tur merenah

Parameter utama modél kendaraan

    2022 Dongfeng kualitas luhur sareng sedan S60 EV anu luhur

    Modél

    Tipe standar

    Taun produksi

    2022 taun

    spésifikasi dasar
    panjang / rubak / jangkungna (mm)

    4705*1790*1540

    jarak roda (mm)

    2700

    beurat curb (kg)

    1661

    Sistim kakuatan
    Jenis Batré

    Batré litium Ternary

    kapasitas batré (kWh)

    57

    tipe kotak gear

    single-speed ratio speed dibereskeun

    tipe generator

    motor sinkron magnet permanén

    kakuatan generator (dipeunteun/max.) (kW)

    40/90

    torsi generator (dipeunteun/max.) (Nm)

    124/280

    hiji waktos muatan milleage (km)

    415

    laju maksimum (km/h)

    150

    waktos ngecas kakuatan tipe gancang / tipe slow (h)

    ngecas lambat (5% -100%): sakitar 11 jam

    ngecas gancang(10%-80%):0.75 jam

struktur

  • Hot-jual-sareng-mirah-Dongfeng-EV-S60-speed tinggi-listrik-mobil-jeung-listrik-mobil-gancang-ngecas-pikeun-diobral7

    01

    Éndah tetempoan

    Lampu kabut hareup penetrasi luhur
    Dipingpin lampu kombinasi pungkur
    hareup jeung pungkur baris kaca héjo

    02

    hiasan interior exquisite

    interior lemes nyaman;Méja instrumen plastik balong lemes canggih;setir multifungsi;Korsi supir 4 disaluyukeun.

  • EV-S60-Rincian4

    03

    Élmu jeung téhnologi hiburan

    Marengan kuring balik fungsi;liang colokan USB + iPod;Sistem hands-free telepon sélulér Bluetooth;Sora loudspeaker sirkumferensial (QTY).

EV-S60-Rincian5

04

Nyaman tur merenah

Sistem AC (kalayan filtrasi asupan hawa)
Jandéla listrik (ditutup ku kadali jauh sareng panangan anti clamping)
Hiji klik pikeun ngangkat jandela / nutup jandela
Jandéla pungkur pemanasan sareng fungsi defrost
Kontrol listrik tina kaca spion

Rincian

  • Interior

    Interior

    Sedengkeun pikeun interior, Forthing S60 EV dasarna neruskeun desain konsol Forthing S50 EV, tapi ukuran tampilan multimédia ngambang na geus ngaronjat tina 8 inci nepi ka 10,25 inci.

  • Panel Instrumen

    Panel Instrumen

    Desain panel instrumen anu luar biasa, sarta eta Sigana pisan singket.

  • Kulit-kawas korsi

    Kulit-kawas korsi

    mobil adopts korsi kulit-kawas, nu dibungkus dina tempat jeung kanyamanan sakabéh téh bisa ditarima.

video

  • X
    Forthing S50 EV

    Forthing S50 EV

    Salaku model anyar dumasar kana Forthing S50 EV, Forthing S60 EV utamana nyaluyukeun rarancang hareup dina premis ngajaga struktur awak unchanged, kaasup grup lampu brand-anyar sarta grille hareup ditutup hideung.