. Afrika(Aljazair) - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
lz_pro_01

Afrika (Aljazair)

Distributor Lokal di Aljazair

Dongfeng Motor dina acara mobil Aljazair

Dongfeng Motor dina pameran mobil Aljazair4

Dina 2018, angkatan munggaran Dongfeng Tianlong kandaraan komérsial di Afrika Kulon ieu hasil dikirimkeun;

Dongfeng Motor dina pameran mobil Aljazair1

Dongfeng Liuzhou Motor Corporation mangrupikeun salah sahiji perusahaan Cina pangheulana asup ka pasar Afrika.Ngaliwatan pamekaran pasar strategis, peluncuran produk anyar, komunikasi merek, saluran pamasaran sareng jasa saatos penjualan, sareng kauangan otomatis, merek Dongfeng parantos kéngingkeun kapercayaan langkung seueur konsumen Afrika.Kusabab 2011, mobil merek Dongfeng parantos ngékspor langkung ti 120,000 unit ka Afrika.

MCV Company mangrupakeun salah sahiji pausahaan kandaraan komérsial pangbadagna di Mesir, diadegkeun dina 1994. Ieu téh mangrupa pabrik panggedéna jeung paling maju di Wétan Tengah jeung Afrika Kalér, dilengkepan parabot canggih tur alat operasi salaku puseur latihan.

Dongfeng Motor dina pameran mobil Aljazair2

Li Ming, staf penjualan sareng jasa luar negeri Dongfeng Cummins, ngalatih para pelatih

Dongfeng Motor dina pameran mobil Aljazair3

Pamilik mobil Afrika Kidul ngusap mobilna

Dongfeng Company geus milu dina Aljazair Auto Show salila sababaraha taun, ti presenting produk nepi ka presenting solusi unik pikeun sakabéh produk Dongfeng."Sareng anjeun", téma paméran ieu, aya di jero haté konsumen Afrika.

"The Belt and Road Initiative" mangrupikeun inisiatif anu saé pikeun ngamajukeun kamekaran ékonomi dunya.Kusabab éta diteruskeun, Dongfeng Company parantos ngarebut kasempetan pikeun ngahijikeun tangan sareng mitra Afrika pikeun muka jalan anyar pikeun pangembangan win-win.