. Borongan Dongfeng Forthing Cina Dijieun Mpv Mobil / Kandaraan Anyar Lingzhi M5 kalawan Mini kargo Van pikeun Diobral Produsén jeung merek |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

Dongfeng Forthing China Made Mpv Mobil / Kandaraan Anyar Lingzhi M5 sareng Mini Cargo Van pikeun Dijual

Dina hal harga anu sami, lingzhi M5 énggal ogé dilengkepan ku piring kuadrat multi-fungsi sareng AC otomatis, anu praktis sareng gaduh rasa kelas, kalayan kinerja biaya tinggi.Sajaba ti éta, tina segi konfigurasi éksternal, Lingzhi M5 anyar asalna standar kalawan fungsi kayaning deteksi tekanan ban, airbags ganda, radar reversing hareup, gambar reversing, spion listrik, korsi kulit, jsb Lingzhi M5 dipercaya dina watesan kaamanan sarta practicality.


Fitur

M5 M5
kurva-img
  • Pabrik ageung sanggup
  • kamampuhan R&D
  • Kamampuh Marketing Luar Negeri
  • Jaringan jasa global

Parameter utama modél kendaraan

    Kaayaan: Anyar
    Setir: Kénca
    Standar émisi: Euro VI
    taun: 2022
    Sasih: 11
    Didamel Dina: Cina
    Ngaran Brand: dongfeng
    Jumlah modél: Lingzhi M5 anyar
    Tempat Asal: Guangxi, Cina
    Tipe: Van
    BBM: Gas / Bensin
    Jenis mesin: Turbo
    Pamindahan: 1.5-2.0L
    Silinder: 4
    Daya Maksimum (Ps): 100-150 Ps
    Gear Box: Manual
    Nomer Pindah Maju: 6
    Torsi Maksimum (Nm): 100-200Nm
    ukuran: 4735*1720*1955
    Jarak kabayang: 2500-3000mm
    Jumlah Korsi: 7
    Minimum Grand Clearance: 15°-20°
    Kapasitas Tangki Bahan Bakar: 50-80L
    beurat Curb: 1000kg-2000kg
    Struktur kabin: Awak integral
    nyetir: RWD
    Suspénsi hareup: Tulang kahayang ganda
    Gantung pungkur: Multi-link
    Sistim setir: Listrik
    Rem parkir: Manual
    Sistem rem: Cakram hareup + Dsic tukang
    Ukuran Ban: 215/60 R16
    Kantong hawa: 2
    TPMS (Sistem Monitor Tekanan Ban): Sumuhun
    ABS (Sistem ngerem Anti Konci): Sumuhun
    ESC (Sistem Kontrol Stabilitas Éléktronik): Sumuhun
    Radar: Euweuh
    Kaméra tukang: Euweuh
    Cruise Control: Euweuh
    Sunroof: Sunroof
    Rak hateup: Euweuh
    Setir: Multi-fungsi
    Bahan Kursi: Kulit
    Warna interior: Poek
    Penyesuaian Kursi Supir: Manual
    Penyesuaian Kursi Copilot: Manual
    Layar cabak: Euweuh
    Sistem Hiburan Mobil: Sumuhun
    AC: Manual
    Lampu hareup: halogén
    Cahaya Siang: halogén
    Jandéla hareup: Listrik
    Jandéla tukang: Listrik
    Kaca spion luar: adjustment listrik
    méwah: luhur
    Panjang * lebar * jangkungna (mm): 4735*1720*1955
    desain éndah: luhur
    Jarak kabayang (mm): 2800
    beurat curb (kg): 1550/1620
    Max.laju (km/h): 140
    Modél mesin: 4A92
    Standar émisi: Euro V
    Pamindahan (L): 1.6
    korsi: 7/9

Konsep desain

  • M5-wincik9

    01

    Ukuran

    Dina watesan ukuran, panjang, rubak jeung jangkungna model sumbu panjang masing-masing 5135mm / 1720mm / 1970mm, sarta wheelbase nyaeta 3000mm.Panjang, rubak jeung jangkungna model as masing-masing 4735/1720/1955mm, sarta wheelbase nyaeta 2800mm.

  • M5-wincik5

    02

    perenah korsi nyaman

    M5 anyar boga dua perenah korsi: 2+2+3 tipe 7 korsi jeung 2+2+2+3 tipe 9 korsi.

M5-detil4

03

kakuatan

Dina hal kakuatan, mobil anyar dilengkepan mesin 2.0 liter naturally aspirated kalayan kakuatan maksimum 98 kW sareng torsi maksimum 200 Nm, sareng nyumponan genep standar émisi nasional.Dina hal transmisi, éta cocog sareng transmisi manual 5-speed.

Rincian

  • Penampilan

    Penampilan

    Tina segi penampilan, desain Lingzhi M5 énggal langkung avant-garde sareng langkung ngora, kalayan muka payuneun kilat sareng garis anu seukeut, sareng bentukna langkung bulat.Dina waktos anu sami, Lingzhi M5 énggal dilengkepan radar parkir payun sareng pungkur, sistem gambar sareng lensa ngabalikeun.Jandéla pungkur Lingzhi M5 dibuka ku tekanan négatip, anu langkung praktis sareng nyaman.

  • Interior

    Interior

    Di tukangeun mobil, Lingzhi M5 énggal gaduh rarasaan tilu diménsi anu langkung saé.Dina bagian interior, Lingzhi M5 anyar ngadopsi desain interior anu kontras.Dina waktos anu sami, tina segi bahan sareng téknologi, modél M5 ngagaduhan tékstur sapertos kulit, anu ngagaduhan tékstur anu langkung saé.Jeung konfigurasi ngabogaan layar kontrol sentral LCD 8 inci, nu ngarojong fungsi interkonéksi tina handphone.

  • Konfigurasi

    Konfigurasi

    Dina hal harga anu sami, lingzhi M5 énggal ogé dilengkepan ku piring kuadrat multi-fungsi sareng AC otomatis, anu praktis sareng gaduh rasa kelas, kalayan kinerja biaya tinggi.Sajaba ti éta, tina segi konfigurasi éksternal, Lingzhi M5 anyar asalna standar kalawan fungsi kayaning deteksi tekanan ban, airbags ganda, radar reversing hareup, gambar reversing, spion listrik, korsi kulit, jsb Lingzhi M5 dipercaya dina watesan kaamanan sarta practicality.

video

  • X
    Lingzhi M5

    Lingzhi M5

    Lingzhi M5 dipercaya dina hal kaamanan sareng praktis.