. Borongan Dongfeng Lingzhi Angkutan Van V3 1.6L / 2.0L Mini kargo Van / Mobil jeung Carts kalawan Quality High pikeun Diobral Produsén jeung brand |Dongfeng
lz_probanner_icon01
lz_pro_01

Dongfeng Lingzhi Angkutan Van V3 1.6L / 2.0L Mini Cargo Van / Mobil sareng Gorobag sareng Kualitas Luhur pikeun Dijual

Hatur nuhun kana kaunggulan dibawa ku spasi badag sarta reputasi alus akumulasi leuwih taun, runtuyan Lingzhi mangrupa daptar jualan MPV permanén TOP5, sarta total volume jualan na geus ngaleuwihan 800.000 saprak mimiti na.Di Cina, kecap "bisnis" sering ngagambarkeun perjalanan anu luhur, sareng MPV anu tiasa nyumponan kabutuhan bisnis biasana henteu tiasa dicapai.Nanging, Lingzhi M5 mangrupikeun pragmatis langka diantara MPV bisnis.


Fitur

V3 V3
kurva-img
  • Pabrik ageung sanggup
  • kamampuhan R&D
  • Kamampuh Marketing Luar Negeri
  • Jaringan jasa global

Parameter utama modél kendaraan

    Modél LZ5021XXYVQ16M
    merek dongfeng
    stype Angkutan van
    GVW 550
    beurat curb 1530
    Beurat 2210
    Suluh béngsin
    Tingkat émisi GB18352.5-2013 EuroⅤ
    Jarak kabayang (mm) 3000
    Ban 4
    Spésifikasi ban 215/65R15,195/65R15,215/60R16,195/70R15
    Hareupeun overhang 945/1200
    Nyatana overhang 915/1200
    Panjangna (mm) 5145 5115
    Lebar (mm) 1720
    Jangkungna (mm) 1960
    Ma× laju (Km/h) 145
    panumpang 2
    kapindahan 1590
    Daya dipeunteun (kW/rpm) 90
    Modél mesin 4A92
    Waktos pangiriman 50 poé sanggeus mayar ka handap, atawa nurutkeun parentah meuli urang.
    istilah pamayaran 30% deposite T / T sateuacanna, sarta 70% bakal dibayar ku T / T saméméh pangiriman

Konsep desain

  • Dongfeng-Lingzhi-Angkutan-Van-V3-Pikeun-Dijual-Rincian2

    01

    Awakna kaleuleuwihi

    545 * 1720 * 1960mm ukuran awakna tambahan.
    3000mm wheelbase, gudang 6m.
    Éta langkung ageung tibatan anu anjeun bayangkeun.

  • Dongfeng-Lingzhi-Transport-Van-V3-pikeun-Dijual-Rincian4

    02

    Ékonomi

    Mesin séri Mitsubishi 4A9 tina Lingzhi nasional VI V3, kalayan kapindahan 1.6L, nganggap kakuatan sareng ékonomi.Kinerja tinggi, konsumsi bahan bakar rendah, émisi rendah sareng béaya rendah.

Dongfeng-Lingzhi-Transport-Van-V3-pikeun-Dijual-Rincian5

03

Desain keren

Dina penampilan, éta boga beungeut hareup atmosfir tina MPV tradisional, sarta geus dilengkepan kualitas luhur aluminium alloy buta jandéla.Klasik, diperlukeun pikeun mawa.Dina interior, Lingzhi nasional Ⅵ V3 korsi dirancang ergonomis, jadi Anjeun bisa ngarasakeun nyetir nyaman, sarta eta bakal mere Anjeun martabat pinuh boh di jero jeung di luar mobil.

Rincian

  • Angkasa

    Angkasa

    Salaku MPV fokus kana bisnis, interior Lingzhi M5 ogé pantes perhatian, sarta interior dua-warna pinuh ditingkatkeun pinuh ku méwah.Dina hal spasi, éta bisa masihan pamakéna hiji pangalaman alus teuing.korsi pungkur na ngarojong saloba 9 kombinasi kayaning rotasi 360-derajat, tilepan, maju-péngkolan, leveling, sarta pindah deui mudik.Saderhana pisan pikeun Lingzhi M5 ngayakeun rapat leutik salami perjalanan.

  • Kakuatan

    Kakuatan

    Dina hal kakuatan, mobil sayogi dina 1.6L sareng 2.0L, sareng konsumsi bahan bakar panghandapna 7.7L / 100km ku Kementrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi ogé ngabuktikeun konsumsi énergi anu saé.

  • spasi badag

    spasi badag

    Sedengkeun pikeun desain Lingzhi M3, éta leuwih di imah, nu pisan ramah.Saloba salapan rupa kombinasi korsi di pedalaman ogé ngaronjatkeun ékspansi spasi ka extent tangtu, tur éta euweuh masalah pikeun mibanda leuwih barang.

video

  • X
    Lingzhi M3

    Lingzhi M3

    Salaku MPV fokus kana bisnis, interior Lingzhi M5 ogé pantes perhatian, sarta interior dua-warna pinuh ditingkatkeun pinuh ku méwah.