. Wétan Tengah - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
lz_pro_01

Timur Tengah

Pusat Operasi Asia-Australia

Nagara katutupan ku toko: Polinésia Perancis, Maroko, Cô te d 'Ivoire, Mesir, Arab Saudi, Kuwait jeung Kalédonia Anyar.

Volume penjualan:merek Forthing tetep posisi ngarah dina pangsa pasar merek Cina lokal, sarta total volume jualan di 2021 bakal nembus sarébu.

Jaringan:Kacamatan Perancis, Kacamatan Wétan Tengah.

Saatos-penjualan:jaringan jasa dealer sorangan + ngadegna gudang suku cadang + jaringan layanan kontrak tingkat kadua nyadiakeun layanan efisien.

Pameran mobil taunan Tahiti sareng ulang taun katilu daptar:

Asia-Australia-Puseur-Operasi4
Asia-Australia-Puseur-Operasi2

Upacara Daptar Tahiti T5:

Asia-Australia-Puseur-Operasi1

Toko andalannya Forthing Kuwait.

Asia-Australia-Puseur-Operasi8

Toko unggulan Forthing Kuwait bakal dibuka dina 2022.

Asia-Australia-Puseur-Operasi3

T5EVO didaptarkeun di Kairo, Mesir:

Asia-Australia-Puseur-Operasi5
Asia-Australia-Puseur-Operasi6

Upacara Mimitian T5EVO Arab Saudi:

Asia-Australia-Puseur-Operasi7
Asia-Australia-Puseur-Operasi9