. Amérika Kidul - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
lz_pro_01

Amérika Kidul

Puseur Operasi Lima

Jaringan:Produk mobil panumpang Dongfeng Forthing parantos suksés diwanohkeun ka dalapan nagara Amérika, kalebet Chili, Peru, Ékuador, Bolivia, Venezuela, Uruguay sareng Kosta Rika.

Produk:Tata perenah produk euyeub, ngawengku mobil, SUV, MPV jeung kandaraan énergi anyar.

Pangsa pasar:Cina Brand No.1 Grup.

Pangsa pasar merek populér utama di pasar:

TABEL

DONGFENG PEUTING

Kampanye pamasaran taunan "Dongfeng Brand Night" di Amérika Kidul parantos ningkatkeun kasadaran merek sareng penjualan produk merek Dongfeng Forthing di Amérika Kidul, sareng nunjukkeun kakuatan umum sareng gambar internasional Dongfeng Group.

Kagiatan Test Drive Amérika Kidul:

DONGFENG PEUTING11
DONGFENG PEUTING10

Rébuan mobil ékspor Amérika Kidul parantos siap.

Dina nyanghareupan teu saimbangna serius kapasitas angkutan internasional, urang keur nyanghareupan kasusah, megatkeun ngaliwatan wabah jeung ngarebut kasempetan, sarta nyieun sagala usaha pikeun mastikeun pangiriman lemes tina pesenan.

Acara Peluncuran Produk Anyar Peru T5EVO:

DONGFENG PEUTING8
DONGFENG PEUTING9
DONGFENG PEUTING6
DONGFENG PEUTING7
DONGFENG PEUTING2
PEUTING DONGFENG1
DONGFENG PEUTING3

Kagiatan produk Pasar Amérika Kidul

Ngaliwatan platform online pikeun ngamajukeun drainase arah, test drive offline, pasamoan promosi produk jeung paméran distrik bisnis, kasadaran brand brand Dongfeng Forthing di Amérika Kidul ieu laun ngaronjatkeun.

DONGFENG PEUTING4
DONGFENG PEUTING5