. Asia Tenggara (Vietnam) - Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd.
lz_pro_01

Asia Tenggara (Vietnam)

Vietnam (Pusat Operasi Hanoi)

Volume penjualan:Dina taun 2021, volume penjualan 6,899, sareng pangsa pasar kendaraan komersial 40%.Volume penjualan di 2022 diperkirakeun ngaleuwihan 8,000.

Jaringan:Langkung ti 50 jaringan penjualan sareng saatos penjualan aya di seluruh Vietnam.

merek:Dongfeng Liuzhou Motor Co Ltd. Traktor sareng treuk merek Chenglong parantos aya dina posisi ngarah mutlak dina widang transportasi jalan salami mangtaun-taun, kalayan pasar mobil traksi langkung ti 45% sareng pasar mobil treuk langkung ti 90%, nu kacida dipikawanoh ku konsumén.

DSDASD4

4S/3S toko: 10
Toko jualan: 30
Jaringan palayanan: 58

DSDASD3_03

Pangiriman Logistik Port

DSDASD2

pangiriman express

DSDASD1

Ku jalan kitu, aya loba nagara koperasi badag di Asia Tenggara, kayaning Myanmar, Filipina, Laos, Thailand, jeung sajabana, sarta unggal nagara boga sababaraha toko distribusi.