lz_pro_01

warta

Chenglong Phantom Shines Éndah Qinghai

"Wangun mobil ieu keren pisan, hayu urang tingali pikeun naon éta."Ieu ampir ngarenghap unggal pamilon anu sumping ka Guangxi Pavilion of 2nd China (Qinghai) International Ecological Expo nalika anjeunna ningaliCénglongMobil tanpa supir Phantom II anu aya di lawang utama tempat éta.

1
2
3

Guangxi, salaku salah sahiji propinsi tamu (wilayah) tina 23rd China Qinghai Green Development Investment and Trade Fair sareng 2nd China (Qinghai) International Ecological Expo, parantos nyetél stan khusus 500-méter pasagi di Hall A of Qinghai International Pusat Konvénsi sareng Pameran, sareng paméran anu paling pikaresepeun nyaéta mobil tanpa supir Chenglong Phantom II ti DONGFENG LIUZHOU MOTOR CO, LTD., anu pinuh ku élmu sareng téknologi.

Sanggeus narima bewara ngeunaan pangatur paméran ti Dinas Dagang wewengkon otonom di ahir Juni, pausahaan napel pentingna hébat kana eta, sarta kantor parusahaan, impor jeung ékspor parusahaan, puseur téhnologi CV, puseur uji, parusahaan jualan CV jeung lianna. departemén relevan cooperated saling pikeun ngonfirmasi angkutan paméran jeung karya patali séjén, ku kituna pikeun mastikeun yén paméran heavyweight ieu bisa dikirimkeun ka Xining, Qinghai di barat laut Cina dina waktu.

Salaku fasad of Guangxi Téma Pavilion, éta ogé kreasi intelektual Guangxi, nu prestasi ngawangun sosialisme jeung ciri Cina dina jaman anyar.Mobil tanpa supir Chenglong Phantom II ogé parantos narik perhatian para tamu ti sagala lapisan kahirupan.

4

Xinhua.com, Zhongxin.com, People's Daily, Guangxi Daily, Guangxi TV, Qinghai Daily, Qinghai TV sareng média anu aya hubunganana ogé ngalaporkeun dina mobil tanpa supir Chenglong Phantom II.

5
6

Dina paméran ieu, kalayan bentuk kandaraan anu tiis sareng pikaresepeun, éta ogé ngagaduhan sababaraha kasempetan gawé babarengan pikeun perusahaan.Bapak Bishnu, Perwakilan Trade Honor of Nepal-Cina Kamar Dagang sarta Industri, ogé dilongok Guangxi Téma mastaka di jalma, sarta éta pisan museurkeun traktor unmanned generasi kadua DONGFENG LIUZHOU MOTOR CO, LTD.Chenglong Phantom dina tampilan.Sarta komunikasi eagerly jeung wawakil pausahaan milu ngabahas gawé babarengan ékspor produk treuk sedeng jeung beurat.

7

Anyar-anyar ieu, 23rd China Qinghai Green Development Investment and Trade Fair sareng 2nd China (Qinghai) International Eco-Expo parantos suksés disimpulkeun.DONGFENG LIUZHOU MOTOR CO, LTD.bakal neruskeun uphold kahayang pausahaan-milik nagara, jadi model intelektual Guangxi, sarta nembongkeun demeanor anyar na.


waktos pos: Aug-10-2022